tisdag 6 december 2011

Vilken bra dag!!

När vi vaknade i morse, så var Julia inte alls så förkyld längre och det kändes förstås jätteskönt... Både för henne och mig skulle jag tro :)

Hade inte varit vakna länge förrän telefonen ringer och vi blir bjudna på lunch! Igår hade jag ju varit tvungen att tacka nej, så snacka om timing!!! Och vilken lunch sen; fläskfilé med ugnsrostade rotsaker och en alldeles underbar sås till! TACK T... och du säger att du inte kan laga mat?! Ska bli intressant att smaka den dagen du säger att du kan, för då bör det ju bli tre stjärnor i Guide Michelin!! Efter den delikata lunchen blev det måånga timmars tjötande och vi hann förstås lösa alla världsproblem under eftermiddagen:)

Då vi kom hem, så hann vi knappt stänga dörren bakom oss förrän nästa överraskning dyker upp: Spontanbesök av Lisa och Arvid!! Det blev en eftermiddagsfika och barnen busade massor!

Tro nu inte att det positiva den här dagen tog slut där! Nejdå, Alvin hade en kompis med sig hem idag som aldrig varit här förut och det är förstås roligt att barnen har kompisar, men dubbelpositivt med detta var grabbens supertrevliga mamma! (Hon skulle "bara" hit och hämta sin son, men det råkade visst ta nästan en timme....) Hon har dessutom en liten kille som är något äldre än Julia, så bestämde vi oss för att det är ju kanon om vi träffas: Då får både små och stora barn sällskap och mammorna får tjöta med varandra!! Perfekt!

Så efter en sån här bra dag, så kan jag ju inte annat än sova gott i natt?! Får hoppas Julia gör detsamma, så jag inte behöver bli väckt alltför många gånger. Håller tummarna....... Natti, natti!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar