torsdag 22 december 2011

Dan före dan före doppare...

Ja, nu är det inte långt kvar till julafton och allt pekar mot att vi kommer fira jul i Karlstad. Julias förkylning blir inte bättre, snarare tvärtom. Så nu är en tid bokad på Vårdcentralen i morgon bitti, får se vad resultatet blir. Vi kommer absolut inte åka nånstans förrän alla är pigga och krya. (Sambon börjar känna av halsen dessutom....) Men, större under har väl skett och vi får se hur alla mår på julaftonsmorgonen!!

Själv har jag tillbringat eftermiddagen på stan och ute på Bergvik och fått smaka på den totala julstressen!! Det ÄR långa köer när man väntar till sista veckan med att handla, att folk inte lär sig?! Det är väl bara att gilla läget och snällt stå i dom oändliga köerna! Vad är vitsen med att stressa upp sig och bli arg och otrevlig? Nja, jag ska förstås inte dra alla över en kam, men det är MÅNGA irriterade människor ute och handlar en sån här dag.
Jag fick i allafall dom sista julklapparna inhandlade och det känns skönt att jag inte behöver ut i det där kaoset mer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar