lördag 14 januari 2012

En liten summering....

... av den peioden då det inte publicerades några inlägg:

Nyårsafton firade vi i ett kallt Malung. Ett litet gäng, lugnt firande och KANONGOD mat!
Nyårsblåsan är på!!

Kocken putsar oxfilén.


Och även om man är liten och krasslig, så är det nyttigt med lite frisk luft. Och lyckan var total när det ÄNTLIGEN kom lite snö här nere som dessutom behagade ligga kvar en dag, så att det var möjligt att åka pulka!!

Både stora och små uppskattade snön!!


Sen har vi insett att vi får vänja oss vid blod och blåmärken.... Flera gånger i veckan slår sig Julia med det ena eller andra som följd....

Lite trött, ganska snorig och med en av alla fläskläppar hon fått :(


Badkaret används flitigt och Julia är helgalen i vattnet :) Utan att tveka doppar hon huvudet och när det då är skum i karet, kan resultatet bli följande:
Vitt skägg, nästan som tomten :)


Brorsen är en STOR favorit. Han är duktig på att hitta på roliga bus och han är dessutom jätteduktig på att läsa sagor!!
Alvin läser och Julia lyssnar....

När brorsan läser sagor, är det ofta så här roligt :))

På tal om storebror, så har Bryngfjorden lyckats få ihop tillräckligt med snö för att öppna. Naturligtvis var han där på premiären igår kväll och har spenderat hela dagen idag i backen. Han har väntat och längtat och det är väl inte så konstigt: Han har ju fått nya skidor och ville förstås få använda dom. Så besvikelsen har inte vetat några gränser då varje snögnutta som fallit, försvunnnit lika fort. Jag har tyckt riktigt synd om honom! Så ni kan gissa var han finns i morgon också? :)

1 kommentar:

  1. Larmincidenten var kul. :) Hihi! Vilka fina bilder! Jag borde ta Arvid till backen ngn dag...

    SvaraRadera