torsdag 14 juli 2011

Nattsudd.....



Tådelare... Har ni köpt såna nångång? Jag har gjort det, men det var längesen och dom finns således inte kvar i min ägo längre. Och därför hade jag tänkt köpa nya, vilket visat sig bli ett större projekt än jag kunda ana!!
Jag började en dag när jag var till Kil och handlade... Det må verka vara en håla, men jag har blivit glatt överraskad många gånger då jag kikat in i en del butiker där faktiskt. Och därför visste jag också att det fanns ett parfymeri där och knallade in för att göra mitt lilla inköp. Men det blev tvärnit, för dom hade inga. Blev rekommenderad ett par andra ställen där jag kunde höra mig för, men resultatet blev detsamma och jag blev alltså utan. Så var jag då till Bergvik en dag och gav mig åter ut på jakt efter tådelare.... men tro det eller ej, jag kunde inte hitta några där heller. Förvisso sa tre butiker att dom haft, men att dom var slut för tillfället. Men det hjälpte väl inte mig??!!
Och nu är det så, att jag vill absolut ha tånaglarna målade tills på fredag.... och även en fransk manikyr, gjord av mig själv, vilket alltså kommer ta sin lilla tid är jag rädd... Det är nämligen så, att min sambo säger att jag är lite tråkig som bara målar naglarna när vi är på semester, så nu tänkte jag överraska honom!! (Jag kan skriva ut det här utan att röja överraskningen, för han läser inte min blogg i allafall..) Och nu rinner tiden iväg och jag kände att om jag inte börjar ikväll, så blir det väl inte av... I morgon ska jag ju till frissan, brorsan med vänner kommer på besök och sen måste jag nog ta tag i lite städning här hemma i morgon kväll. (Får ju besök från Tyskland på fredag, något som jag nästan förträngt tror jag, men då kan jag väl bjuda till och skrämma iväg dom värsta dammråttorna i allafall...) Sagt och gjort, tånaglarna skulle målas, men vad gör jag utan tådelare?? Använder strumporna jag hade på mig såklart! Skitsmart om jag får säga det själv och det fungerade alldeles utmärkt!!

Men nu är det verkligen dags att gå och krama kudden, så godnatt på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar