lördag 9 april 2011

Vi kämpar på!!

Nu har vi fått Julia att sluta med sina nattmål, men tyvärr innebär det inte att hon sover hela nätterna.. Hon vaknar fortfarande två - fyra gånger per natt, somnar om utan att äta MEN med hjälp av nappen!! Och det är ju verkligen en framgång!! Hon har ju alltid vägrat napp, men nu duger den plötsligt på nätterna och tur är ju det!! Kan få ligga och hjälpa henne att behålla den i munnen ibland, men hon är inte vaken så länge, så då går det väl bra. 
Med tanke på att hon inte verkar vara i behov av nåt ätbart förrän mellan sex och sju på morgonen längre, så bör det ju inte vara så långt borta att hon skulle kunna sova en hel natt heller!! Vi hoppas, hoppas, hoppas... För just nu är det trötta föräldrar på Lövberga, som skulle behöva få sova om nätterna. Och i natt är det Timmys tur att äntra gästrummet för att få just en hel natts sömn :) Men som sagt, vi kämpar på och skam den som ger sig!!

Idag har vi haft besök från Malung; Magnus, Matte P och Linda tittade förbi på en fika och det var förstås trevligt!! Kul då nån tar sig tid att kika in en stund då de varit i stan på shopping! 

Annars har det hänt väldigt lite idag, tja förutom en rejäl storstädning och det är ju inte det sämsta att få gjort! Skulle varit ut på lite shopping, men då sambon fick erbjudande att följa med och se på hockey, så fick det förstås gå före!! Handla kan vi göra i morgon också!!

Ha en trevlig lördagskväll allihop, resten av den blir i sängläge för min del!! Godnatt!

1 kommentar:

  1. Va duktig hon börjar bli. Här "letar" vi nappar från ca 04.00 tills halv sex då Jon tycker det är dags att gå upp!

    SvaraRadera