måndag 14 mars 2011

Ny vecka

Dagen började med vaccination för lilla Julia, en spruta i varje lår, och sånt är ju aldrig roligt :(( De första timmarna gick bra, men efter att hon vilat efter lunchen så brakade det lös.... Ledsen, ledsen och åter ledsen och mammahjärtat gråter. Men det är inte så mycket annat att göra än att bära, trösta och vagga.. Hon somnade för kvällen vid 19.30 och vaknade sen vid 21 igen och det är väl lika bra att förbereda sig på det värsta: En natt utan särskilt mycket sömn. Skulle det sen gå bra, så är det ju bara att tacka och ta emot!! :))

Timmy har åkt till Norge för att gå en kurs. Han åker på jobb på fredag och ska jobba åt ett bolag som han inte jobbat åt innan och då är det bara snällt att gå deras kurser!! Åker på jobb ja.... Vi är ju vana att Timmy åker bort ett par veckor då och då, men nu har han varit hemma väldigt länge och det är ovant. Visst är det skönt att ha honom hemma, men både han och jag tycker att det ska bli ganska skönt att han åker ;) Det är väl en dödssynd enligt många att skriva så här, men vi är ju vana att vara ifrån varandra ibland.. Timmy tycker att det ska bli skönt att få åka ut och få njuta av lyxen att få sova HELA nätter och jag tycker att det ska bli skönt att få rå om huset själv ett tag :) Jag skulle förstås ljuga om jag sa att jag inte saknar honom under de 14 dagar han är borta, men det ska visst vara bra att längta... Värst blir det förstås för Timmy som måste vara borta från Julia, det händer ju så mycket hela tiden och han vill helst inte missa något. Men han får väl ta igen det dubbelt upp då han kommer hem och får vara hemma i minst tre veckor!! Innan han åkte idag var det bus och mys i soffan som gällde! (Han åkte innan tårarna och skriken kom......)

Pappa är sååå bra på att busa!!


En blivande tandläkare kanske? Det är i allafall
väldigt spännande med tänder :))


Kolla in de långa håren bakom öronen :))))))

Vi har något att se fram emot då Timmy kommer hem från jobbet i allafall! För idag har vi bokat ett weekendpaket på Kolmården med Wildlife Tour i april. Hela familjen åker och Alvin tar med sig en kompis. Det låter bra då man läser om det och jag hoppas på en mysig liten minisemester. Förresten kan det någongång gå fel då man får äta hotellfrukost?? :) För Timmy är det mer eller mindre vardag, men jag ÄLSKAR verkligen frukostbuffé på hotell! Kanske någon som testat en sån här weekend? Berätta gärna hur det var!! 

Då är det väl hög tid att gå och sova, så godnatt på er alla läsare!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar