torsdag 10 november 2011

Inte så illa trots allt!!

I två dagar fick vi ha den på besök, sen fick den vika hädan för grådis och dimma igen :(( För visst har det varit två underbara dagar när solen ÄNTLIGEN tittat fram??!! Jag har i allafall saknat den nåt alldeles oerhört!! Men idag var det alltså dags igen; för en dag när vi varit tvungna att ha lamporna tända hela dagen...
Som grädden på moset så vaknade jag dessutom med en sjuhelsikes huvudvärk i morse. Sov några timmar på förmiddagen och vaknade sen med "bara" en smått molande huvudvärk :) Trodde inte att det skulle bli mycket gjort idag, men tycker inte att det blev så illa till slut ändå:
Till övriga familjemedlemmars stora glädje, så tog jag mig i kragen och bakade bullar!! (Är inte så noga med bullar själv. Nej, tacka vet jag tårtor och kakor med mycket kladd!!))

Bullar i några dagar i allafall.... Med en tonåring i huset så försvinner dom snabbt :)



Sen till middag så lagade jag ungsstekt regnbåge med pressad potatis. Ingen märkvärdig rätt egentligen... Men tillsammans med bakningen, så hade jag lyckats belamra hela köket med disk och det tog en halv evighet att ta reda på allt.
Så nu känner jag mig nöjd med dagen och har satt mig i soffan med datorn och tänker inte göra NÅT mer idag ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar