lördag 26 november 2011

Hej och hå!!

Igår var vi på babysim och det hade blivit nåt fel och bassängen var verkligen KALL!! Så det blev ett rekordkort bad och det var tur att Timmy var med och badade, så att jag slapp frysa :))
Sen ringde mäklaren också och det var en familj till som ville komma och kolla på huset.... och gärna så snart som möjligt!! Hopp och hej, det var bara att åka hem och börja städa. För visst hade vi tänkt göra fint inför advent, men vi kanske inte hade tänkt städa noga som inför en visning..

Julia tycker att dammsugaren låter illa, men med hörselkåpor
och nappen rätt i munnen, så hjälper hon gärna till :)

Till 20.30 höll vi ut, men sen sa magarna ifrån att det var mer än hög tid för mat. Så då passade vi på, BARA jag och Timmy, att åka ut och äta på restaurang. (Alvin, den stackarn som redan hade ätit middag, fick stanna hemma och vara barnvakt.. åt Julia som sov. Men han verkade nöjd med det också, dataspelen lockade...) Kommer inte ihåg när vi var ute och åt på tu man hand sist, så det kändes verligen lyxigt!!

Idag har vi fortsatt med städning och framplockning av julsaker och visst blev det riktigt mysigt, trots att det regnar och är + 8 ute..
Den intresserade familjen var hit på eftermiddagen och vi får se, för dom lät riktigt, riktigt intresserade och dom har inget hus som måste säljas.... Vi förväntar oss ett besked i början av nästa vecka.... nervöst och spännande!!
Alvin har varit med Timmy på "grabbeftermiddag"; mat och fotboll på Pitchers :) Jr hämtade jag redan vid halv sju och trodde inte jag skulle få se röken av Sr förrän i natt någongång. Men det blev betydligt tidigare än så!! Trevligt, trevligt kan tyckas... men nu sitter vi här vid varsin dator och "ugglar" :)) Men snart blir det dags att krypa till kojs, all städning känns nämligen i både kropp och knopp!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar