söndag 5 februari 2012

Så det kan gå :))

Att sambon råkar vara några år yngre än vad jag är, vill han ibland göra sig lite lustig över :) Som igår till exempel, jag kommer inte ihåg vad det var jag sa, men det var väl nån kommentar om nån ömmande punkt på min just nu svällande kropp. Och han var förstås blixtsnabb att kontra med att krämporna kommer med åldern. Själv stod han stöddigt och visade upp sin, som han själv uttryckte det, ungdomliga kropp utan skavanker..... Gissa om han fick äta upp detta idag :)))
Han tog en vals med dammsugaren här på eftermiddagen och när han polerar som bäst inne i badrummet, hör jag plötsligt ett väldigt liv. Jag och våra två nyfikna barn skyndar dit för att se vad som händer... Och där står han på alla fyra och kvider att han inte riktigt vet hur han ska ta sig upp, för "det small bara till bak i ryggen". Om jag kände medlidande? Ja, faktiskt. Om jag kunde hålla mig för skratt?? INTE FÖR ALLT I VÄRLDEN!!! Elakt? Nja, jag vet inte det, för hade rollerna varit ombytta, så hade han skrattat åt mig också!! Och gissa om det kändes lite skönt att få påminna honom om hans kaxighet igår?! Sen höll jag förstås tyst om att ryggskott faktiskt kan drabba alla ålderskategorier, till och med barn.... Det behövde han ju inte få veta just då :))
Lite oflyt förstås att han just ikväll skulle åka till Norge för att uppdatera sin Nordsjökurs under ett par dagar och att ha ont i ryggen under dessa övningar kanske inte är att föredra. Får väl vara snäll och hålla tummarna för att han inte är alltför stel när han vaknar i morgon bitti!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar