lördag 10 augusti 2013

Rasande tempo

Oj, vilken vecka det har varit!!

Kom hem från Malung sent på måndag, upptäckte att vi skulle vara på ett möte tisdag morgon... Oooops... Hade tur och lyckades fixa barnvakt, så vi kunde åka.
Tisdag kväll var vi elva personer som åt middag här och av dem var fyra stycken barn under fyra år... Fullt ös alltså :-)
Onsdag förmiddag ägnades, återigen, åt städning. Detta då vi, återigen, har huset ute till försäljning och det var dags för visning på onsdagseftermiddagen! (Återkommer kring husförsäljningen och våra eventuella framtidsplaner i ett annat inlägg!)
Då huset intogs av främlingar, så passade vi andra på att åka till leklandet. Uppskattat som vanligt och precis som vanligt också; mindre populärt att åka därifrån!
På torsdagen fick vi besök från Malung; Magnus med familj. Huset blev återigen fullt av barn i alla åldrar och då de minsta "fröna" hade somnat på kvällen, så passade vi vuxna på att äta lite god mat i lugn och ro! Inte helt fel!!
Fredag morgon åkte Timmy på jobb och jag och flickorna körde in Alvin till stan till klockan 7!! (När var vi vakna så tidigt sist??!!) Tonåringen skulle göra uppskrivningen för moped/traktorkortet och han klarade det!! Lycklig kille? Tja, när traktorn är färdig infinner sig nog den stora lyckan, men han är nog nöjd bara med att ha klarat kortet!!

Hem efter skjutsandet och äta frukost, sen blev det en förmiddag på Mariebergsskogen tillsammans med Magnus och familjen. Vi avslutade med shopping och lunch på Ikea innan de drog vidare och jag själv åkte hem och bara "dog" på soffan..... 

Killingarna i klapphagen var, till Amandas stora förtjusning, väldigt närgångna. Jag antar att de lärt sig var det går att hitta godsaker :-)

En nöjd Julia som får provsitta vargen!


Så idag har vi varit trötta allihop och min tänkta tur till Maxi på förmiddagen ställde jag snabbt in... Ville inte utsätta mig för storhandling tillsammans med två riktigt trötta barn :-) Ändrade middagsplanerna och skjuter på handlingen till en annan dag!

Sonen är ute på "äventyr": Han och ett stort gäng kompisar är ute och tältar..... Inte särskilt långt undan, men ändå..... Hm, borde kanske vara lite orolig, men kan inte göra annat än att hoppas att de sköter sig och att allt går bra! Men jag ska inte sticka under stolen med att det ska bli skönt när han kommer hem i morgon igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar