onsdag 9 maj 2012

Livet just nu

Pollen! Vilket skit om man mår dåligt av det och det är just vad Alvin gör. Så just nu lider han och så dålig som han var igår kväll, det har han aldrig varit. Så nu ska vi ta tag i det här ordentligt och se till att vi får en tid på allergimottagningen på lasarettet. Och idag har vi varit lyckliga över regnet, det bästa vädret för pollenallergiker!!
Att plocka in blommor kanske inte är så smart med en allergiker i huset, men ibland får det göras undantag. Som härom kvällen när vi skulle sätta oss och äta middag och Julia och Alvin hade varit ute och plockat blommor (på en för mig okänd buske/träd) och gjort en bordsdekoration av dom. Sånt måste ju få ligga kvar, åtminstone tills vi hade ätit färdigt!!
Bordsdekorationen!!
Här plockades blommorna

Amanda har premiärbadat i stora badkaret tillsammans med Timmy och Julia och liten njöt i fulla drag!! Och en ordentlig storasyster ville förstås hjälpa till att tvätta bebisen <3
Såå skönt att bada!!
Julia ser till att Amanda är ren bakom öronen :))

Julia har förresten blivit så stor tjej, att vi köpt en "vanlig" barnsäng till henne och lillasyster får ärva spjälsängen.
Lyckan var stor när hon såg att det var två "bä" på huvudgaveln :) Första dagarna var det förstås svårt att somna, men det går allt bättre!!
Det blev väldigt tyst och vi trodde att hon somnat... Vilket hon också gjort, EFTER hon plockat ur sina kläder ur byrålådorna :))

Är man lat och vill motionera sitt barn, så har jag ett förslag: Blås såpbubblor och låt barnet jaga dom över gräsmattan!! :)) Nejdå, skämt åsido, men Julia tycker i allafall att det är väldigt roligt och är väldigt fascinerad av att dom helt plötsligt bara försvinner. Speciellt när man ska försöka ta dom!!
Vill gärna hjälpa till med såpbubblorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar