torsdag 31 maj 2012

Långväga besökare!!

I helgen hade vi besök från Tyskland!! Kanske kommer ni ihåg bröllopet som vi var på i maj förra året, då Lydia och Sven gifte sig?? http://livetpalovberga.blogspot.se/2011/05/sa-till-brollopet-da.html
Nu är det äntligen dags för deras bröllopsresa och då passade dom även på att åka förbi och hälsa på oss!! Vi åt lunch tillsammans och dom passade på att busa och gosa med Julia och Amanda.  Och varje gång vi ses, så känns det tråkigt att avståndet mellan oss är så långt. Men vi har lovat varandra att vi ska försöka ses åtminstone en gång per år och jag hoppas verkligen att vi kan hålla det löftet!!
Efter några timmar hos oss, var det dags för avfärd igen i den hyrda husbilen. En bil som under fyra veckor ska ta dom genom vårt vackra grannland Norge, ända upp till Lofoten. En fantastisk resa som jag också skulle kunna tänka mig att göra!!
Lydia och Amanda konverserar
Julia höll Sven sysselsatt och vi konstaterade att man kan leka bra utan att kunna prata med varandra. Sven kan inte svenska och Julia (förstås) ingen tyska, men vad spelar det för roll??
Julia inspekterar husbilen och konstaterar att hon skulle kunna tänka sig en och blev väldigt ledsen när hon var tvungen att gå ut ur "huset"!!
Husbilen som ska ta dom alla milen upp till Lofoten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar