måndag 27 juni 2011

Midsommar-koma???

Det pratas ofta och mycket nu för tiden om "mat-koma", alltså det där tillståndet som infinner sig efter man ätit och det känns som man skulle behöva gå och sova en stund. Så känner vi oss i den här familjen efter midsommarhelgen :) Sjö- och skogsluften har tagit ut sin rätt, samtidigt som det blivit några sena nätter och på det ganska tidiga morgonar också, lägg även till att Julia vaknat åtminstone två gånger varje natt. Hemma är det inga problem att få henne att somna om, men i stugan fick vi att göra: Hon som är van att sova i eget rum, blev ju själaglad över att se mamma och pappa varje gång hon vaknade.... och att se oss borde väl betyda att det är dags att gå upp va?? Oavsett tidpunkt på dygnet... pust!!
Nu låter det ju som helgen varit en plåga, men det har den absolut inte!!( Den enda plågan har varit knotten, som gjort det omöjligt att sitta ute om kvällarna!!) Det har varit mysigt att umgås med farfar och "bonusfarmor" (världens bästa sådan by the way!!!!!) och trots att vädret inte varit det bästa med både regn och riktigt låga temperaturer, så har det inte spelat någon roll!! Midsommarafton bjöd på ömsom regn, ömsom skyfall och cirka tio grader i luften. Trots det badade alla i gänget, utom jag...., i sjön!! Till och med Julia har tagit sitt första dopp i Öjesjön, även om det var en mycket snabbt sådant :)) Timmy dristade sig till och med till att åka wakeboard... och själv tog jag en varm dusch på midsommardagen istället :))
Vi har ju haft en underbar barnvakt till hands och därför har vi också passat på att vara ute lite utan lilla Julia, både dagtid och någon kväll ända fram på småtimmarna.... Ljuvligt faktiskt och kul att träffa lite folk!!
Alvin har nog varit i paradiset, för fisken har verkligen varit "på tag"!! Och om jag inte har helt fel, så blev facit av helgen tre gäddor, en braxen, en id och 13 abborrar!!
I morgon får han fortsätta fiska då vi tar nya tag med fiskelägret!! Den här gången håller vi alla tummar och tår att han håller sig frisk, så att han kan stanna hela lägret. Behöver jag säga att det han ser fram emot mest, är en hel dag med trollingfiske på Vänern? Dessutom verkar det ju också som det ska bli riktigt fint väder!! Som jag också tänker passa på att njuta av!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar