måndag 12 mars 2012

Phu....

Det har varit en intensiv helg... huset fullt kan man ju säga utan att ljuga!! Har inte hunnit berätta det, men vi har ju (mitt i graviditet och sen en stundande förlossning) utökat hushållet med en inneboende. Timmys syster ska göra sitt ex-jobb i trakterna och kommer bo hos oss till och från under tiden. Klok eller tok under rådande omständigheter?! Tja, vi får väl se skulle jag tro. I helgen har hon även haft sin pojkvän här och det känns att det blir liksom mer av allt... så det är skönt att det är vardag igen!!

Förmiddagen har ägnats åt utvecklingssamtal med Alvin. Hans mentor tog sig tid att åka hit och jag är verkligen glad att just den killen är Alvins mentor. Jag tror inte man kan hitta bättre!!! Det finns mycket att jobba med i skolan, speciellt för en 13-åring med myror i brallan. Men som sagt, med en sån stöttande mentor, så känns det ändå tryggt och att vi sen är överens och jobbar åt samma håll känns lugnande!

Igår stod en tur till Mariebergsskogen på agendan. Alvin "hoppade av" och åkte till skatehallen med en kompis istället. VANSINNE att vara inne i finvädret, men bara kommunen börjar sopa upp gruset ute så att dom kan åka kickboard, inlines och BMX ute, så kommer inte vår son att sponsra den hallen igen på ett bra tag! 
Julia var förstås lycklig när dom kom hem från den lilla turen. Och bäst av allt var förstås att hon hade fått se "bä" :)
Pappa och Julia på Mariebergsskogen. Vilket bra ställe!! För vilket barn älskar inte djur???

Igår kväll så visade sig Venus och Jupiter på himlen och som tur är, så hade jag en skicklig fotograf i huset som kunde ställa in kameran och fånga detta på bild!! Lite coolt faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar