onsdag 14 mars 2012

Igår var Timmy och Alvin på hockey och det var förstås två nöjda killar som kom tillbaka efter matchen!! Håller man på Färjestad, så kan man ju inte annat :) Det hade visst varit riktigt spännande och till Alvins stora glädje, så fick alla som hade sittplatsbiljetter en gratis t-shirt! Jo, pappan hade förstås också fått en, men han tog det nog lite mer med ro :)

Idag fortsätter solen skina över oss här på Lövberga. Svanarna har landat på åkern hos bonden mittemot och allt omkring oss andas VÅR!!
Med bestämda steg i solskenet!

När pappa sitter och njuter av solen, så är det bäst att krocka med hans fötter ibland så att han inte glömmer bort mig :)


Finns så mycket jag skulle vilja göra ute, förstås, men jag får lasta över ansvaret på sambon. Som tur är, så tror jag inte att han ser blomplantering som straffarbete :)
Vi får se vad som hinns med.... Han och Julia ska hinna med en tur norröver och sen redan på tisdag så bär det iväg ut på Nordsjön igen. Ytterst lite tid hemma med oss i familjen, men resultatet blir lååååång ledighet sen när bebisen kommer istället. Lovely!!
Får bara hoppas att den lilla tänker stanna i magen tills han kommer hem.... Den som lever får se ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar