söndag 2 december 2012

NU, kan jag äntligen lägga ut bilder igen!!

Har äntligen uppgraderat mitt utrymme, så nu kan jag publicera inlägg igen!! Visst, hade bara kunnat skriva innan, men hur kul blir det utan bilder?? Så nu kommer jag att bjuda på en del "gamla" uppdateringar i några inlägg, men det får ni stå ut med ;)

Hur många känner nån som har en bondgård? Det har jag förmånen att göra och att det sen är en av mina allra bästa vänner som har en, är ju ytterligare en bonus :)

Förra helgen var det äntligen dags igen för ett besök hos Lisa, Jonas och Arvid ute i Viberg!! Och vilken lördag vi hade..... Vi blev bjudna på en helt underbar lunch och sen gick vi ut i finvädret och Arvid guidade runt Julia bland djur och maskiner. 
Gissa om min lilla goding var i himmelriket?! Vi fick se små kalvar som bara var en dag gamla och som till Julias förtjusning smakade på hennes fingrar! Vi tittade på de jäääättestora kossorna, som både var lite skrämmande och samtidigt lite spännande. 
De stora kossorna var lite läskiga, men trots det, så följde hon orädd med Arvid på promenad på foderbordet. (Om ni förstorar upp bilden, så ser ni dem allra längst bort i bilden.)

Arvid "kör" och Julia sitter bredvid och hörselkåporna är förstås på!!

Traktorerna var förstås riktigt roliga, speciellt för en tjej som är överförtjust i, som hon säger, grävmaskiner!!

Vi hann även med fika, en hel del "vuxen-tjöt" och barnen var otroligt tåliga som höll humöret uppe ändå till klockan 17, trots att ingen av dem fått någon middagsvila!!

Med oss hem fick vi även en del kläder som Arvid vuxit ur, bland annat en pyjamas med just..... grävmaskiner!! Ni kan gissa vad som åkte på när Julia skulle sova och sen det var inte det lättaste att få av henne den morgonen efter :)

Och på tal om i morgonen efter, så var vi nog ganska trötta efter bondgårdsbesöket, för vi tog sovmorgon ändå till klockan 8. Underbart!! (Om jag fick sova hela natten också? Nja, det vore väl för mycket begärt, men det är alltid skönt att slippa kliva ur sängen i ottan!!!!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar