måndag 6 augusti 2012

Fullt hus!!

För tillfället kan jag inte klaga på ensamhet, trots att sambon är på jobb: Mamma är här på besök, Alvin är hemma (en dag i allafall.....), Lisa och Tina sover också över och Tomas, Angelica och Nellie har varit här och hälsat på under kvällen!!
Det är precis så det ska vara, fullt hus och fullt runt middagsbordet!! Mat ska avnjutas tillsammans med andra, då kan den enklaste måltid smaka alldeles utmärkt!!
Det har förstås varit full fart på barnen, i allafall Julia och Nellie och jag tror att båda somnade ovaggade ikväll :) Amanda har förstås också varit med, men hennes "krav" är inte så stora; en torr blöja, lite mat och nån som pratar lite ibland, så är hon nöjd och glad!!
Hemgjorda hamburgare smakade bra och vi bjöds dessutom på ett litet sångnummer till maten. Det var Nellie som stod för underhållningen och "publiken" lyssnade förstås uppmärksamt :))
Efterrätt slog jag till och bjöd på och det måste nästan vara världens enklaste efterrätt och dessutom farligt god!! Vad den heter? Ingen aning, men vi kan väl kalla den för Björns special, eftersom det var där vi blev bjudna på det första gången :))
Receptet då? Jo:
Beräkna per person
1/2 banan
1/2 kiwi
6-8 jordgubbar
Riv 2 rutor Lindt vit choklad med en touch av vanilj och ha utanpå frukten.
Lägg i folie och gör små paket.
200 grader på ugnen, 20-25 minuter om man vill ha lite motstånd på fruktbitarna, 35-40 minuter om allt ska vara helt mjukt.
Häll upp "fruktröran" på en tallrik och servera med en STOR kula vaniljglass!!

Vattnas det i munnen?? Prova vetja! Och förresten; det funkar utmärkt att lägga paketen på grillen också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar