lördag 23 juni 2012

Midsommarafton

Många tycker att midsommarafton ska firas i Dalarna och det är precis vad vi har gjort. Men vi har varken sett knätofsar eller hört fioler spela :) Vi har varit hos svärfar och Elisabeth i deras mysiga stuga i den egna viken i Öjesjön!! 
Julia tyckte det var toppen att åka båt och hade nog velat göra det hela dagen... om hon hade fått bestämma :) Nu hade hon att göra ändå, då det finns mycket annat att upptäcka där: Kottar är ju till exempel väldigt roligt, att kolla på flugor och spindlar är också roligt. Men allra roligast där ute idag, var nog ändå när Alvin drog upp en gädda! Lite tråkigare blev det dock när han släppte tillbaks den i sjön och hon ville bara att han skulle få mera fisk....
För en gångs skulls, så har det inte regnat på midsommaraftonen!! Så det var svårt att slita sig från sjön, men till slut så gav framförallt Julia upp totalt. Och inte undra på: Hon brukar sova middag åtminstone att par timmar och idag sov hon inget alls. Då skulle man ju kunna tro att hon borde ha somnat som en stock nu ikväll, men övertrötta barn brukar inte vara så lätta att få i säng och vår dotter är inget undantag!! Men till slut så blev det äntligen tyst i hennes sovrum!!


I morgon (eller rättare sagt senare idag) ska jag iväg och snosa på en liten bebis! För nu kan man väl inte säga att vårt sista tillskott är så himla liten längre va?? Tre månader på dagen idag vårt lilla charmtroll <3 


Amanda är redo för båtfärd!
Julia i midsommarklänning.... Som snabbt åkte av för bekvämare kläder som passar bättre för bus och lek :)
Amanda gillade också att vara på sjön. Hur ska man annars förklara att hon  bjuder  på ett leende trots att hon måste ha mössan på????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar