söndag 1 april 2012

"Ny" vardag :)

Ja, nu har vi tagit första steget in i det som ska bli vardag för oss. En vardag med en tonårskille och två små tjejer... Vi kommer att få att göra ;)
Igår 15.07 föddes nämligen vår lilla Amanda. Hon var 48 cm lång och vägde 3085 gram. Det gick fort, väldigt fort!! Men det har ju mina andra förlossningar också gjort, så varför skulle det här bli nåt undantag?!
I morse strax efter klockan nio klev vi innanför dörren med senaste tillskottet och Julia väntade förstås ivrigt!! Hon har pratat om bebisen i mammas mage länge och visste även att det skulle bli en "Danda", det vill säga en Amanda :)
Så nu har storasyster haft att göra under förmiddagen kan jag lova!! Kollat när bebisen har ätit, hämtat en torr blöja till lillasyster och framförallt snabbt hämtat sina två "Bä" och en tutte när lillasyster började gråta <3 Vi får hoppas att glädjen över ett syskon håller i sig!!
Alvin sov förstås när vi kom hem, men kunde snabbt konstatera när han kom upp att han redan glömt att Julia var liten när vi kom hem med henne :)
Nu ska vi ta det lugnt några dagar och bara mysa tillsammans, hela familjen. UNDERBART!! (För er som undrar: Jo, Timmy hann hem även den här gången. Skulle ha varit kvar på jobb tills på tisdag, men i fredags morse när han ringde sa jag åt honom att försöka ta sig hem. Så han dök upp här på fredag kväll och på lördag morgon gick vattnet; återigen bra timing av oss!!)
Sååå spännande med en bebis! Pappas "Danda" konstaterade Julia :)

Titta, hon har en liten näsa!!

Lilla Amanda; vårt senaste underverk. Nu har vi tre!!

Hm, vad gör hon? Suger på tummen??

7 kommentarer:

  1. Men hallå... har jag missat något eller vad??? Visste inte ens att ni skulle ha en liten till... Åh, vad underbart härligt med 3...Ett görstort grattis till er alla... / kram Thess

    SvaraRadera
  2. Grattis till underverket!!! Så härligt!
    Kramar i massor från oss

    SvaraRadera
  3. Grattis till söta lilla tjejen!! Hälsar Maria, på andra sidan 61an, Kerstins granne ;)

    SvaraRadera
  4. Stort Grattis till nya familjemedlemmen!!!

    SvaraRadera